1.Q: What kind of hospital furniture has your company made?

Answer: Our company is the hospital furniture supplier of Shandong University Qilu Hospital, Shandong University Second Hospital, Shandong Provincial Third Hospital, Shandong Cancer Hospital, Shandong Chest Hospital, Shandong Rehabilitation Hospital, Shandong First Medical University Second Affiliated Hospital, Jinan¬†Municipal People’s Hospital, Zaozhuang Municipal Hospital, Liaocheng Infectious Disease Hospital, etc..

2.Q: How long does it take your company to ship?

Answer: Generally, it can be shipped within 20-25 days after placing the order.

3.Q: Can your factory produce according to our size requirements?

Answer: Our company is a manufacturer specializing in customizing hospital furniture, bank furniture, and special-shaped furniture. Of course, we can customize production according to your any requirements.

4.Q: Can your company design furniture for us to produce renderings?

Answer: Our company has a dedicated design team, with several experienced designers, who can provide customers with free renderings.

5.Q: How long has your company been established? How long has the experience of making furniture?

Answer: Shandong Guozhijing Furniture Co., Ltd. was established in 2012. It is a manufacturer of customized bank furniture, hospital furniture and special-shaped furniture.

6.Q: Where is your company?

Answer: Our company’s office is located in High-tech Zone, Jinan City, Shandong Province, China.

7.Q: What is your company's product positioning?

Answer: The product positioning is higher quality and higher demands customized furniture.

8.Q: Does your company have complete qualifications?

Answer: The qualifications are complete, including China Environmental Product Certification, China Environmental Labeling Product Certification, European CE Certification, Certification of Hazardous Substances Limitation in Furniture, and Human Efficacy Certification.

9.Q: How many employees does your company have?

Answer: The company has about 200 employees, with a professional design team and installation, after-sales construction team and professional delivery vehicles to provide customers with comprehensive pre-sales, sales and after-sales services.

10.Q: What is the scale of your company? How big is the factory?

Answer: The factory covers an area of 60,000 square meters and has a large-scale product experience hall of 6,000 square meters. Welcome to visit and take order!

Still no answers? Contact us and we will help you.